Mozgó ABC buszok
Mozgó ABC buszok

A hetvenes évek második felétől a jóléti szocializmus építésének újabb lépcsőfokaként megjelentek a mozgóboltok – Ikarus buszokban kialakítva.

Kisszériás gyártmányok hátrányai
Kisszériás gyártmányok hátrányai

Számos típus – a magyar gyártmányok közül különösen sok – eltérő okokból megreked a kisszéria-fázisában. Mi a kisszéria, és miért különösen „érzékeny szakasz” ez az adott típusnak és a gyártójának is?

100 darab új helyközi Setra
100 darab új helyközi Setra
Minőségi ugrás a Pest megyei autóbusz-közlekedésben

Háromnegyed éve felröppent a hír, hogy érkezik 100 darab új Setra az akkortájt színrelépő MAN A78-asok helyett: sok hasonló pletyka volt az elmúlt években, mely hoax-szinten ragadt, ez azonban megvalósult.

Tenerife
Tenerife

Az Atlanti-óceánon található, legdélebbi spanyol autonóm közösség és az „örök tavasz” legnagyobb szigetének autóbuszos közlekedése.

avatar_bwb_sm.png

Üdvözöljük az oldalon! / Welcome on the blog!

Hírek, aktualitások, érdekességek az autóbuszok világából, járműtesztek, formatervezés-elemzések, vélemények, értékelések, utazási beszámolók, műszaki cikkek, történetek... és még sok más, járművekkel & közlekedéssel kapcsolatos téma kül- és belföldről egyaránt.

/\/\/\

News, rarely known things about buses, testrides & testdrives, industrial design, reviews, opinions, technical articles, stories...and many other topics related to buses & transportation from Hungary and Europe.

Általános / General

Kiegészítene valamit? Hozzászólna?
Kérdése van?

> > > Tudnivalók & moderáció < < <

Ha tetszett egy cikk, vagy ha éppen nem, esetleg kérdése lenne...
Írjon nekünk!

> > > Üzenetküldés < < <

 If you have any response or questions feel free to contact us
> > > via message < < <

 

Kellemes & hasznos időtöltést kívánunk az oldalon!

© BusWorld blog 2008 – 2019.