Econell alváltozatok
Econell alváltozatok

Az elsőként bemutatott alapváltozat ismertetése után – jóval felületesebben, de – a nyolc év alatt debütált többi variációja kerül szóba a típusnak.

Fekete Űrcirkáló Lencsevégen
Fekete Űrcirkáló Lencsevégen

Nem mindennapi élményben volt részünk nem olyan rég, ugyanis a kedves babakék Faros [OT 46-46] mattfekete űrhajójelmezben feszített ideiglenesen egy intergalaktikus jelenet forgatásának erejéig.

Az Isobloc autóbusz története – 2. rész
Az Isobloc autóbusz története – 2. rész

A háború utáni években előbb lassan, majd egyre gyorsuló ütemben éledt újra a magyar autóbusz-közlekedés. Akkoriban a MÁVAUT (Magyar Államvasutak Közúti Gépkocsi Üzeme) mellett sok kisebb-nagyobb vállalkozás is működött, melyek több-kevesebb, különböző műszaki állapotú autóbusszal látták el…

Az Isobloc autóbusz története – 1. rész
Az Isobloc autóbusz története – 1. rész
Előtörténet és a típus kialakulása

A második világháború befejezése után – mint a háború sújtotta országokban mindenütt – éledezni kezdett a gazdaság, vele az ipar, a közlekedés. A vasút mellett a közúti közlekedésre is egyre nagyobb teher hárult, ezen belül pedig a tömegközlekedés a szinte teljesen elpusztult járműpark miatt alig…

avatar_bwb_sm.png

Üdvözöljük az oldalon! / Welcome on the blog!

Hírek, aktualitások, érdekességek az autóbuszok világából, járműtesztek, formatervezés-elemzések, vélemények, értékelések, utazási beszámolók, műszaki cikkek, történetek... és még sok más, járművekkel & közlekedéssel kapcsolatos téma kül- és belföldről egyaránt.

/\/\/\

News, rarely known things about buses, testrides & testdrives, industrial design, reviews, opinions, technical articles, stories...and many other topics related to buses & transportation from Hungary and Europe.

Általános / General

Kiegészítene valamit? Hozzászólna?
Kérdése van?

> > > Tudnivalók & moderáció < < <

Ha tetszett egy cikk, vagy ha éppen nem, esetleg kérdése lenne...
Írjon nekünk!

> > > Üzenetküldés < < <

 If you have any response or questions feel free to contact us
> > > via message < < <

 

Kellemes & hasznos időtöltést kívánunk az oldalon!

© BusWorld blog 2008 – 2020.