A helyközi igásló – Econell 12
A helyközi igásló – Econell 12

2019-re lassan meghatározó, és az ország minden régiójában közlekedő „újkori 266-osról” néhány gondolat és észrevétel, az apróbb és látható gyártmánymódosítások követése, továbbfejlesztési lehetőségek.

A Büntetés-végrehajtás Currusai
A Büntetés-végrehajtás Currusai
...és röviden a szervezet többi buszáról

Összesen 19(+7) darab autóbuszt vásárolt a BVOP: többfunkciós személyszállító, törzsvezetési, és többfunkciós fogvatartott-szállító rendeltetésű járműveket adták át használatra az egyes intézményeknek 2019. november 15-én.

Ebusco 2.2LF teszt
Ebusco 2.2LF teszt
A holland városi e-busz

A feltörekvő holland e-busz gyártó acélvázas városi szóló elektromos buszának utastesztje, illetve röviden az elődmodellekről és a gyártóról.

A NABI története – 2. rész
A NABI története – 2. rész
Hazai piacra belépés kísérletei és zárszó

A belföldi piacon az ezredfordulóig ismeretlen, de külföldi eladásaiból mégis prosperáló magyar buszgyár kétszer is kísérletet tett a hazai buszbeszerzések elnyerésére.

A NABI története – 1. rész
A NABI története – 1. rész
A kezdetek és az amerikai piac

Az Ikarus USA, majd North American Bus Industry. NABI Kft., majd NABI Rt. Az USA buszpiacán meghatározó magyar szereplő létrejöttének előzményei, megalakulása, és tevékenysége a tengerentúlon.

avatar_bwb_sm.png

Üdvözöljük az oldalon! / Welcome on the blog!

Hírek, aktualitások, érdekességek az autóbuszok világából, járműtesztek, formatervezés-elemzések, vélemények, értékelések, utazási beszámolók, műszaki cikkek, történetek... és még sok más, járművekkel & közlekedéssel kapcsolatos téma kül- és belföldről egyaránt.

/\/\/\

News, rarely known things about buses, testrides & testdrives, industrial design, reviews, opinions, technical articles, stories...and many other topics related to buses & transportation from Hungary and Europe.

Általános / General

Kiegészítene valamit? Hozzászólna?
Kérdése van?

> > > Tudnivalók & moderáció < < <

Ha tetszett egy cikk, vagy ha éppen nem, esetleg kérdése lenne...
Írjon nekünk!

> > > Üzenetküldés < < <

 If you have any response or questions feel free to contact us
> > > via message < < <

 

Kellemes & hasznos időtöltést kívánunk az oldalon!

© BusWorld blog 2008 – 2020.