Egy cseppnyi Amerika
Egy cseppnyi Amerika

Amerika-kultusz mindig is volt, mindig is lesz; a tengerentúli jelképek és szokások állandó hatással vannak Európára és a többi kontinensre is. Az egész világon ismert szimbólumok a zászló, a Szabadság-szobor vagy a Fehér Ház, de ugyanilyen jelképként tekinthető a „sárga…

Mit tanulhatnánk a Solaristól?
Mit tanulhatnánk a Solaristól?
Véleménycikk a "lengyel modellről"

A „bezzeg” Solaris. A lengyelek buszos sikertörténete, mely húsz év alatt az élvonalba repítette az európai buszgyártásban őket. Legalább oda, ahol egykoron mi (is) voltunk. Mit lenne érdemes ellesni tőlük a "hogyan"-ra vonatkozóan?

PKD – előnyök és hátrányok
PKD – előnyök és hátrányok

Bő öt éve itthon is „közismert” fogalom lett a részlegesen kiszerelt autóbusz, mint gyártási mód. CKD, SKD, PKD: a gyártási állapotok, fogalmak; előnyök, hátrányok.

Siklóajtó-rendszerek
Siklóajtó-rendszerek

A bolygóajtók után a második legtöbbször előforduló ajtórendszer a városi buszokon. A siklóajtó-rendszerek felületes ismertetése.

Színesedő 'fehérvár
Színesedő 'fehérvár
Avagy fejlődő ’fehérvár

Fejér megye székhelye is – lassacskán, de – elkezdett egy-két minimális lépést tenni a minőségi(bb) szolgáltatásnyújtás irányába. Két éve fehéredett, mostanság meg színesedik ’fehérvár.

avatar_bwb_sm.png

Üdvözöljük az oldalon! / Welcome on the blog!

Hírek, aktualitások, érdekességek az autóbuszok világából, járműtesztek, formatervezés-elemzések, vélemények, értékelések, utazási beszámolók, műszaki cikkek, történetek... és még sok más, járművekkel & közlekedéssel kapcsolatos téma kül- és belföldről egyaránt.

/\/\/\

News, rarely known things about buses, testrides & testdrives, industrial design, reviews, opinions, technical articles, stories...and many other topics related to buses & transportation from Hungary and Europe.

Általános / General

Kiegészítene valamit? Hozzászólna?
Kérdése van?

> > > Tudnivalók & moderáció < < <

Ha tetszett egy cikk, vagy ha éppen nem, esetleg kérdése lenne...
Írjon nekünk!

> > > Üzenetküldés < < <

 If you have any response or questions feel free to contact us
> > > via message < < <

 

Kellemes & hasznos időtöltést kívánunk az oldalon!

© BusWorld blog 2008 – 2020.