Használt hibridek Budapesten
Használt hibridek Budapesten

borito_volvoh_bp.jpg

Máshol szabadul(ná)nak tőlük, itthon pedig „boldog” vevőjükre találtak. Összesen negyven szóló hibrid Volvóval bővült a BKV Zrt. amúgy sem homogén buszparkja.

...

Bátonyterenye helyi járat
Bátonyterenye helyi járat

borito_3.JPG

Bátonyterenye, azaz az 1984-ben egyesült Kisterenye és Nagybátony község helyi járata, mely 1989 óta város rangra emelkedett.

...

Golden Dragon XML6125CLE tesztbusz
Golden Dragon XML6125CLE tesztbusz

borito.jpg

Az év első hónapjában már meg is érkezett az első tesztbusz a BKV Zrt-hez, a mintegy öt évvel ezelőtti BYD K9B után ismét kínai elektromos buszt tesztelnek közel három napon át.

...

A Nógrád Volán alvállalkozása Budapesten
A Nógrád Volán alvállalkozása Budapesten

boritonvalvbp.jpg

A Nógrád Volán közel hét éves budapesti szereplése: az új Volvo-alvázas buszok és a használt csuklósok a Fővárosban 2005-2012 között, több viszonylaton is; az Alfa Busz „támogatásában”.

...

Ercsi helyi járat
Ercsi helyi járat

lnc-992-1_b1a.jpg

Fejér megye legészakibb Duna-menti településének „misztikus” helyi járatáról néhány sor és kép.

...

Modulo M168d átadó
Modulo M168d átadó

m168d_atado_bkv_12.jpg

A mai napon a Kelenföldi divízió berkeiben átadták ünnepélyesen a BKV Zrt. 30 darab új csuklós Modulójának első két példányát.

...

Volános Tourlinerek
Volános Tourlinerek

borito.jpg

A nem rég vásárolt és üzembe állított Tourlinerek közül néhány átretusálva a korábbi volános fényezésekre. Egy alternatív univerzum, ahol a volánok ma is megválaszthatják flottaszíneiket maguknak és a cégnevet is megtarthatják.

...

Hazatérők Wuppertalból
Hazatérők Wuppertalból

borito0.JPG

A tizedik évüket elérő, első (és leg-)nagyobb megrendelésként legyártott Ikarus 417-es flotta 2005-ben eladósorba került a németeknél. Kettő kivételével végül itthoni cégek vásárolták meg mindet: a wuppertali 417-esek második és harmadik élete.

...

Egykor és most – autóbuszos vonatkozással
Egykor és most – autóbuszos vonatkozással

boritokep_fortepan.jpg

A történelem, a régi korok, illetve a régi korok megőrzött fényképei sokakat foglalkoztatnak. Az ilyesfajta visszatekintések egyik érdekes esete, amikor a több évtizede készült fotók olyan helyszíneket ábrázolnak, amelyek kisebb-nagyobb változásokkal, de ma is megtalálhatók, felismerhetők. Utcaképekkel már számos hasonló "cikk" született, lássunk most egy autóbuszos válogatást.

...

avatar_bwb_sm.png

Üdvözlöm az oldalon! Mi van itt?

Hírek, aktualitások, érdekességek az autóbuszok világából, járműtesztek, formatervezés-elemzés, vélemények, értékelések, utazási beszámolók, történetek... és még sok más, járművekkel & közlekedéssel kapcsolatos téma kül- és belföldről egyaránt.

A felhasználásról...

Kiegészítene valamit? Kérdése van? Felhasználná valamelyik fényképet?

> > > Tudnivalók < < <

Írjon nekünk!

> > > Üzenetküldés < < <

 If you would like to use one or more pictures from the site, please contact us
> > > via message < < <

 

Kellemes & hasznos időtöltést kívánunk az oldalon!

© BusWorld blog 2008 – 2018.