Szentmártonkáta helyi járat
Szentmártonkáta helyi járat

piy-776.jpg

A mintegy ötezer lelket számláló, Pest megye és Jász-Nagykun-Szolnok megye határán elterülő település – kis mérete ellenére – évtizedek óta rendelkezik helyi járattal.

...

Mercedes Sprinter City 45 tesztbusz
Mercedes Sprinter City 45 tesztbusz

mercedes-benz_sprinter_city_tesztbusz_borito.jpg

A minibusz teszt ritka, mint a fehér holló látványa a mondás szerint, viszont ezúttal a BKV Zrt. egy prémiumkategóriás darabot próbál ki az erre ideális viszonylatain.

...

Modulo M108M bemutató
Modulo M108M bemutató

m108m_borito.jpgÚjabb, „harmadik generációs” szűrőbusz készült el az egykori ARC-alapokra készülő buszcsaládból, ezúttal mammográfiás készülékkel felszerelve.

...

IFA beszállító autóbuszok a MALÉV állományában
IFA beszállító autóbuszok a MALÉV állományában

A Magyar-Szovjet Polgári Légiforgalmi Rt. (Maszovlet) jogutódjaként 1954-ben létrejött Magyar Légiközlekedési Vállalat (továbbiakban: Malév) a működésének 58 esztendeje alatt (1954 – 2012) számos úgy nevezett "beszállító autóbuszt" üzemeltetett. A közismert Ikarus autóbuszok mellett szolgált két különleges, tehergépkocsira épített beszállító autóbusz is.

...

A BKV Zrt. munkagépei
A BKV Zrt. munkagépei

borito.jpg

A telephelyeken belüli járműmozgatáshoz, illetve egyéb belszolgálati munkákhoz elengedhetetlen egy „mindenes vontató”. Ezt a budapesti közlekedési cég immáron évtizedek óta állományból kivont buszokkal oldja meg.

...

Celldömölk helyi járat
Celldömölk helyi járat

celldomolk_helyi_borito.jpg

Vas megye keleti felén, Veszprém megye határán elterülő mintegy tizenkétezer lelkes település egyetlen vonalból álló helyi járatának ismertetése.

...

30 darab újszerű Volvo 9700-as
30 darab újszerű Volvo 9700-as

prf-928_borito.jpg

Nem hagy alább a flottafrissítés a volántársaságoknál: ezúttal 30 darab, újszerű, egy éves Volvo 9700-assal bővült a Volán Busz Park Kft. járműállománya.

...

Berettyóújfalu helyi járat
Berettyóújfalu helyi járat

berettyoujfalu_helyi_borito.jpg

Bő öt év kihagyás után 2018. január 1-jétől ismét közlekedik helyi járat a hajdúsági településen, erről néhány sor + kép a továbbiakban.

...

Megújuló tatabányai autóbusz-közlekedés - 1. rész
Megújuló tatabányai autóbusz-közlekedés - 1. rész

2017. december 31-ig a tatabányai helyi közösségi közlekedésért a területileg illetékes Vértes Volán Zrt., illetve jogutódja, a KNYKK Zrt. felelt. 2018. január 1-jén Tatabánya is csatlakozott azon települések sorába, akik a helyi tömegközlekedést saját szolgáltatóval, saját hatáskörben látják el.

...

avatar_bwb_sm.png

Üdvözöljük az oldalon! Mi van itt?

Hírek, aktualitások, érdekességek az autóbuszok világából, járműtesztek, formatervezés-elemzés, vélemények, értékelések, utazási beszámolók, történetek... és még sok más, járművekkel & közlekedéssel kapcsolatos téma kül- és belföldről egyaránt.

A felhasználásról...

Kiegészítene valamit? Kérdése van? Felhasználná valamelyik fényképet?

> > > Tudnivalók < < <

Írjon nekünk!

> > > Üzenetküldés < < <

 If you would like to use one or more pictures from the site, please contact us
> > > via message < < <

 

Kellemes & hasznos időtöltést kívánunk az oldalon!

© BusWorld blog 2008 – 2018.