Baracska helyi járat
Baracska helyi járat

Az elsősorban büntetés-végrehajtási intézetéről „híres” Fejér megyei település helyi járatának rövid bemutatása olvasható a következőkben.

Credo Econell 13 CiTY teszt
Credo Econell 13 CiTY teszt
A városi 12,7 méteres Győrben

Szinte napra pontosan három hónappal a helyközi változat bemutatását követően útnak indították Győrben a városi változatát is az új, hosszított termékvonalnak, melyet április 19-ig próbálhatnak ki a város helyi hálózatán az utasok.

Négy új MAN az Infinitours-nál
Négy új MAN az Infinitours-nál

Az egyre növekvő cég eddig távoltartotta magát az itthon szinte „kötelezően” használt MAN-gépészet minden formájától, azonban most ez megfordult: elsőkörben négy Lion’s Coach biztosítja az ismerkedési alapot a gyártóval és termékeivel.

Fehér orosz
Fehér orosz
Metrowagonmash 81-717.2K az utasok szolgálatában

A cím itt most nem a közismert alkoholtartalmú italra céloz, hanem a mai napon üzembeállított – várva-várt – első Metrovagonmash 81-717.2K metrószerelvényre az M3-as vonalon.

Dél-dunántúli karika
Dél-dunántúli karika
"Bejárta Tolnát-Baranyát"...és Somogyot is

A közel két évvel ezelőtti hasonló útvonalon végigjárt Tolna, Baranya, Somogy kört kicsit kiterjesztve újra leporoltuk, azóta elég sok járműves változás történt az egyes megyékben – meg úgy a régióban.

Nógrádi 266-os túra
Nógrádi 266-os túra

A laprugósok drasztikus fogyatkozásával arányosan nőtt meg az irántuk tanúsított különjárati érdeklődés, elsősorban az ország keleti felében – talán mert ott közlekedik/közlekedett még a legtöbb darab belőlük. Ám ezúttal kivételesen nem Borsod, hanem Nógrád megye…

Credo marketing
Credo marketing
A Kravtex teszt- és bemutatóbuszainak külső megjelenése

Az elmúlt évtizedet (is) megélő Kravtex-Kühne az évek folyamán folyamatosan csiszolt itt-ott a többnyire tesztautóbuszaira feltett PR-szövegek valamint matricák megjelenésén és minőségén is. Ezek végigtekintése következik.

Reinkarnálódott 260-as – NWZ-774
Reinkarnálódott 260-as – NWZ-774
BPI-205 v2.0

Újabb hamvaiból feléledő Ikarus 260-assal bővült a BKV Zrt. „különleges 260-asok”-flottája, ezúttal egy, korábban már selejtezett darabot építettek újra.

Táblák, matricák, tájékoztatók buszokon - II. rész
Táblák, matricák, tájékoztatók buszokon - II. rész
Az utastér - adattáblák, dekoritok, tető

Az első részt követően - ahol kívülről jártunk végig néhány típust felületesen - jöjjön a második rész, ezúttal már be- illetve fellépve az utastérbe, ahol jóval több dolgot kell tudatni az utazókkal.

Táblák, matricák, tájékoztatók buszokon - I. rész
Táblák, matricák, tájékoztatók buszokon - I. rész
Külső végigtekintés

Az Indoház Online felületén megjelent blogbejegyzés remek ötletet adott, hogy egy jó mélyet merítve az albumjaim között összeszedjek én is néhány jellegzetes, vagy kevésbé jellegzetes tájékoztató táblát, feliratot, cégjelölést, egyéb matricát, amely a buszokon megtalálható (volt).

avatar_bwb_sm.png

Üdvözlöm az oldalon! Mi van itt?

Hírek, aktualitások, érdekességek az autóbuszok világából, járműtesztek, formatervezés-elemzés, vélemények, értékelések, utazási beszámolók, történetek... és még sok más, járművekkel & közlekedéssel kapcsolatos téma kül- és belföldről egyaránt.

A felhasználásról...

Kiegészítene valamit? Kérdése van? Felhasználná valamelyik fényképet?

> > > Tudnivalók < < <

Írjon nekünk!

> > > Üzenetküldés < < <

 If you would like to use one or more pictures from the site, please contact us
> > > via message < < <

 

Kellemes & hasznos időtöltést kívánunk az oldalon!

© BusWorld blog 2008 – 2018.