Száz új Credo országszerte
Száz új Credo országszerte
Frissítve: 2017. február 24.

December közepén/végén indult a szétosztása a Volán Buszpark által vásárolt legújabb csomag Credo-nak, melyeket négy Közlekedési Központ között hintettek el.

A Volánbusz régi-új 260-asai
A Volánbusz régi-új 260-asai
Az öt újra belépő 2012-ből

Közel öt évvel ezelőtt a Pest megyei volántársaság akut szóló helyközi járműhiány következtében előzőleg néhány évvel már nyugdíjazott buszokat kellett ismét üzem- és bevethetőképessé tegyen.

Credo Econell 13 teszt
Credo Econell 13 teszt
Az első hosszított Econell

A Kravtex-Kühne december 23-án tette közzé az új, meghosszabbított Econell-ről az első fotókat, melyeket a városi (győri) futáspróba alkalmával készítettek. Majd az új évbe lépve január közepén az ÉNYKK Zrt. részére átadta tesztelésre.

Képriport #5 – Hibridekkel Gödöllő térségében
Képriport #5 – Hibridekkel Gödöllő térségében
A T&J új helyen veti be a Budapestről száműzött csuklósokat

Mintegy félévvel azután, hogy kiderült a cég off-shore gyanús háttere (és az ebből azonnal következő szerződésbontás a megrendelő által) a hibrid csuklósok egy része január 17-én inváziószerűen ellepte Gödöllő buszállomását.

Első éve a Fonódónak - II. rész
Első éve a Fonódónak - II. rész

Az előzőleg (első részben) említett mérés bemutatása illetve kiértékelése, melyet a Bécsi út/Vörösvári út – Móricz Zsigmond körtér között végeztem, egy, saját generálású táblázat segítségével.

Első éve a Fonódónak - I. rész
Első éve a Fonódónak - I. rész

2016. január 16-án rajtolt el az újonnan megépült/felújított pályán az első villamos a 17-es, 19-es, és 41-es viszonylatokon, ekkor még osztott módon, a Clark Ádám térnél átszállással. A következőkben pedig ennek az elmúlt egy évnek veszem végig a főbb jellemzőit, a vonalak megoldásra váró illetve…

Új buszok a KMKK Zrt-nél
Új buszok a KMKK Zrt-nél
13 darab Volvo 8900-as a távolsági üzemeknél

A KMKK Zrt. képzeletbeli karácsonyfája alá is betehetjük a tizenhárom új távolsági buszukat, hiszen éppen az ünnepek előtt néhány nappal kerültek átadásra az egyes üzemegységeknek.

Hajdúböszörmény helyi járat
Hajdúböszörmény helyi járat
Frissítve: 2017. február 11.

A hajdúsági településen is közlekedik helyi járat, méghozzá aránylag korrekt és modern buszflottával üzemelteti azt a HBVG Kft. 2010 óta.

Norvég háromtengelyesek
Norvég háromtengelyesek
Frissítve: 2017. június 29.

Az eddigi legnagyobb használtbusz-beszerzés leginkább változatos – és általam leginkább várt – „hosszúderekú” tagjainak rövid bemutatása olvasható a következőkben.

avatar_bwb_sm.png

Üdvözlöm az oldalon! Mi van itt?

Hírek, aktualitások, érdekességek az autóbuszok világából, járműtesztek, formatervezés-elemzés, vélemények, értékelések, utazási beszámolók, történetek... és még sok más, járművekkel & közlekedéssel kapcsolatos téma kül- és belföldről egyaránt.

A felhasználásról...

Kiegészítene valamit? Kérdése van? Felhasználná valamelyik fényképet?

> > > Tudnivalók < < <

Írjon nekünk!

> > > Üzenetküldés < < <

 If you would like to use one or more pictures from the site, please contact us
> > > via message < < <

 

Kellemes & hasznos időtöltést kívánunk az oldalon!

© BusWorld blog 2008 – 2018.