Busworld Europe 2017 – 7. rész
Busworld Europe 2017 – 7. rész
További érdekességek, apróságok, történetek

A 2017-es Busworld beszámoló sorozatának utolsó részeként egy-két apróság, részletfotó innen-onnan, és pillanatkép az "európai buszfesztiválról".

Busworld Europe 2017 – 6. rész
Busworld Europe 2017 – 6. rész
Alvázas midi- és minibusz karosszálók (válogatás)

Számos-számtalan, első pillantásra közel azonos Sprinter vagy Daily alapra karosszáló járműgyártó kevésbé hozott lázba, azonban volt egy-kettő, amiben láttam a "piaci rés betömését". Ezekről néhány gondolat és kép.

Busworld Europe 2017 – 1. rész
Busworld Europe 2017 – 1. rész
Bevezetés és beszállítók

Páratlan években Kortrijkban megrendezett európai autóbuszos (és beszállítói) szakkiállításról, azaz a Busworld 2017-ről néhány kép, tapasztalat, és gondolat, egy cikksorozatban.

Automotive Hungary 2017
Automotive Hungary 2017
...avagy elsősorban Modulo M168d 2.0 statikus bemutató

Az idén ötödik alkalommal megrendezett nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás buszos vonatkozása. Avagy inkább: Modulo M168d 2.0 statikus bemutató.

Ötödik U10 – NUV-695
Ötödik U10 – NUV-695

Három év alatt ötre növekedett a Solaris midik száma a BKV Zrt-nél. Hosszú pihentetés után az ötödik is forgalomba került, először a hűvösvölgyi midivonalon.

Szigethalom helyi járat
Szigethalom helyi járat

A Csepellel szinte egybenőtt település, mely Szigetszentmiklóssal és Tököllel is lényegében egy várost alkotnak. Ez az összefonódás a környék buszos közlekedésén is tetten érhető.

Gondolatok az új magyar csuklósokról
Gondolatok az új magyar csuklósokról
Véleménycikk a 18 méteres Modulók kálváriájáról

Öreg a hazai buszállomány, a csuklósok különösen. Adódott egy lehetőség, hogy hazai cég termékeivel cserélhessék le az üzemeltetők csuklós buszaik egy részét. Legyen magyar busz! Ne legyen magyar busz? Miért nem hazait veszünk? Miért hazait veszünk? Sajtószemle és véleménycikk a 180 darab leendő új…

avatar_bwb_sm.png

Üdvözöljük az oldalon! Mi van itt?

Hírek, aktualitások, érdekességek az autóbuszok világából, járműtesztek, formatervezés-elemzés, vélemények, értékelések, utazási beszámolók, történetek... és még sok más, járművekkel & közlekedéssel kapcsolatos téma kül- és belföldről egyaránt.

A felhasználásról...

Kiegészítene valamit? Kérdése van? Felhasználná valamelyik fényképet?

> > > Tudnivalók < < <

Írjon nekünk!

> > > Üzenetküldés < < <

 If you would like to use one or more pictures from the site, please contact us
> > > via message < < <

 

Kellemes & hasznos időtöltést kívánunk az oldalon!

© BusWorld blog 2008 – 2018.